Culmea ghinionului: ameninţat, bătut, tâlhărit şi cu dosar penal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bătrân de 76 de ani a fost jefuit de un tânăr de 29 de ani, care i-a furat două arme. Poliţiştii au aflat că nu le deţinea legal, astfel că victima are acum dosar penal.

Bătrânul le-a povestit poliţiştilor că, în noaptea de duminică spre luni, în jurul orelor 02.00 dimineaţa, un tânăr necunoscut a sunat la uşa lui şi l-a întrebat dacă îl poate caza în locuinţa lui din Poiana Mărului. Simţind că e ceva necurat la mijloc, bătrânul l-a refuzat, mai ales că stă singur. Atunci, tânărul s-a enervat şi l-a luat pe vârstnic la bătaie, după care i-a cerut bani. Sub ameninţare, victima i-a dat bătăuşului toţi banii care îi avea în casă, 150 de lei. Agresorul nu s-a mulţumit doar cu atât şi a început să scotocească prin casă. Sub salteaua patului unde dormea bătrânul, necunoscutul a găsit o puşcă şi un pistol, ambele cu aer comprimat, de calibru 4,5 mm, pe care le-a luat şi s-a făcut nevăzut.

Bătrânul s-a dus la poliţie de-abia marţi, unde a povestit ce a păţit. „După numai câteva ore de la sesizare, a fost identificat suspectul în acest caz,C.Florin, de 29 ani,din Poiana Mărului, la domiciliul său fiind găsite cele două arme", a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov, comisarul şef Liviu Naghi.

Deşi bătrânul a fost lovit destul de tare, necesitând între 10 şi 12 zile de îngrijiri medicale, judecătorii au decis să-l cerceteze pe suspect în libertate, sub acuzaţia de tâlhărie.

Armele furate i-au vârsticului numai necazuri. „Polițiștii au stabilit că armele erau deținute ilegal, ca urmare localnicul de 76 ani este cercetat în stare de libertate, pentru săvârșirea infractiunii de nerespectarea regimului armelor si munițiilor", a mai spus comisarul şef Liviu Naghi.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
BraşovPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite