Compania Apa din Braşov va plăti 2,33 milioane de lei pentru combustibilul necesar alimentării maşinilor şi utilajelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
sediu compania apa brasov. Foto

Compania Apa Braşov a lansat o licitaţie publică în vederea achiziţiei de benzină şi motorină pentru o perioadă de un an.

La achiziţia de combustibil se adaugă şi achitarea taxei de drum (rovinietei) pentru autovehiculele din parcul auto, care ar urma să fie inclusă în contractul pe care compania braşoveană îl va încheia cu compania petrolieră care va oferi cel mai bun preţ la combustibil.

În conformitate cu estimările celor de la Apa, valoarea totală a contractului va fi de 2,33 milioane de lei şi ar urma să includă achiziţi a: 6.000 de litri de benzină pe bază de carduri electronice; 4.000 de bonuri valorice de consum benzină , învaloare de 50 lei fiecare, dar şi 290.000 de litri motorină pe bază de carduri electronice, precum şi 2.000 bonuri valorice de consum motorină în valoare tot de câte 50 lei bucata. La aceşti bani se adaugă 80.000 lei, valoare fixă a taxei de drum. Benzinarii îşi pot depune ofertele până în data de 11 decembrie, iar acestea vor trebui să fie însoţite şşi de o garanţie de participare de 19.500 de lei, dacă se licitează şi pentru benzină şi pentru motorină.

CIteşte şi:

Investiţie de aproape 19 milioane de lei pentru introducerea reţelelor de apă şi canal spre viitorul aeroport din Braşov

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite