Cioacă vrea bunurile Elodiei, iar procurorii îl vor după gratii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristian Cioacă ar putea răspunde penal pentru moartea Elodiei Ghinescu
Cristian Cioacă ar putea răspunde penal pentru moartea Elodiei Ghinescu

Poliţistul Cristian Cioacă a trecut azi pe la Primăria Câmpulung Muscel unde a primit un duplicat al certificatului de deces emis pe numele Elodiei Ghinescu.

După ce a primit documentul, poliţistul s-a urcat în maşină şi a venit la Judecătoria Braşov, unde este judecat pentru spargerea căsuţei de e-mail a soţiei sale. Poliţistul a venit degeaba la Braşov. „Astăzi nu s-a întâmplat nimic. Instanţa a rămas în pronunţare pentru data de 15 martie", a spus avocata familiei Ghinescu, Crina Radu. Singurul avantaj a fost că poliţistul s-a ales cu duplicatul actul de deces al Elodiei şi aşa va putea dezbate succesiunea bunurilor mobile şi imobile care le-a deţinut împreună cu Elodia. În plus, cu acest act în mână, el ar putea încasa şi banii din asigurarea de viaţă a avocatei, al cărui beneficiar este.

„Înainte de a veni la Judecătoria Braşov, Cioacă s-a prezentat la Primăria Câmpulung, pentru a i se elibera un certificat de deces. I s-a eliberat documentul, deşi este un paradox, pentru că Cioacă este învinuit în dosarul de omor, pe rolul Parchetului General. Probabil că acum doreşte încasara asigurarii de viaţă pe încheiat pe numele Elodiei Ghinescu şi doreste succesiunea, pentru a-i înstrăina toate bunurile, ce a mai rămas din ele, pentru că o mare parte le-a înstrăinat deja. Acesta a şi fost mobilul crimei din 2007. Încă din 2008, el s-a interesat de procedura de încasare a poliţei de asigurare, tot în 2008 a încheiat acele acte autentice de înstrăinare a bunurilor Elodiei, pe care eu le-am anulat ulterior în instanţă, dar în 2008 s-a interesat şi de succesiune. Iată că astăzi duce la îndeplinire ce şi-a propus", a spus avocata Crina Radu.

Între timp, avocata a trimis certificatul de deces la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, unde se află în lucru dosarul în care Cristian Cioacă este cercetat pentru uciderea Elodiei Ghinescu. Cu acest act la dosar, procurorii ar putea să-l trimită în judecată pe poliţist chiar şi în lispa cadavrului.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite