Bunurile Elodiei, dezbătute în instanţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei prietene ale avocatei dipărute au vorbit, azi, în faţa judecătorilor, despre hainele, ceasurile şi bijuteriile acesteia, în dosarul în care poliţistul Cristian Cioacă este judecat pentru furt între soţi. Cioacă a încercat să tergiverse procesul invocând o cerere de recuzare a completului, dar aceasta a fost respinsă.

Cele trei prietene ale Elodiei au făcut referire atât la bunurile personale ale acesteia cât şi la bunurile aflate în cabinetul de avocatură.

De exemplu, asistenta de la cabinetul de avocatură al Elodiei, Emilia Niţu, a declarat în faţa judecătorilor că avocata avea un dressing de haine impresionant şi era deţinătoarea a circa 100 de perechi de pantofi. „Am fost în vizită în aparatamentul ei de trei ori. Într-o cameră avea un dressing impresionant, în care avea haine de blană, pulovere, cizme şi aproape 100 de perechi de pantofi", a spus Emilia Niţu.

Elodiei îi plăceau foarte mult şi bijuteriile, iar din Dubai, unde a fost în vacanţă, şi-a cumpărat brăţări şi inele. „M-a spus că şi-a adus un inel cu diamante, două brăţări cu pietre semipreţioase, un colier, tot cu pietre semipreţioanse, un inel pentru Cristian Cioacă şi o geantă de voiaj.  Doamna avocat îşi cumpăra aproape în fiecare zi obiecte vestimentare", a mai spus Emilia Niţu.  

Asistenta le-a descris judecătorilor şi cabinetul de avocatură al Elodiei, care era mobilat ca la carte, dotat cu mobilier, două fotolii, o masă de lucru, laptop, imprimantă, telefon şi fax. După dispariţia Elodiei, Emilia Niţu a continuat să lucreze în cabinetul de avocatură până în ianuarie 2008, când i-a predat cheile de la birou lui Cristian Cioacă, fără a-i preda însă şi lista cu inventarul bunurilor aflate în cabinet.

Mama Elodiei, Emilia Ghinescu, a declarat azi că poliţistul Cristian Cioacă a furat toate bunurile fiicei ei. „El a furat toate lucrurile, împreună cu o femeie blondă.Ea îl aştepta în maşină şi el căra. Asta s-a întâmplat la două-trei săptămâni după dispariţia fiicei mele. A luat tot. Nici nu se cunoaşte că în acel apartament a locuit o femei", a spus Emilia Ghinescu.

Procesul privind bunurile Elodiei va continua pe 4 mai.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite