Braşov: Un bătrân de 62 de ani şi-a văzut moartea cu ochii după ce a fost victima unei tâlhării

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bătrânul a fost îmbrâncit de agresor şi a căzut, lovindu-se puternic la cap. Trecătorii au sunat imediat la 112 şi o ambulanţă l-a transportat pe bărbat la spital pentru îngrijiri medicale.

Incidentul s-a petrecut duminică după-amiaza, pe strada Aurel Vlaicu, în dreptul imobilului cu numărul 71. Ştefan B., de 62 de ani, a fost atacat din senin de un necunoscut. Individul i-a smuls din mână borseta, în care acesta avea documente şi alte bunuri personale, iar victima a căzut și s-a lovit la cap. Trecătorii care au văzut ce s-a întâmplat au sunat imediat la 112. O ambulanţă l-a transportat pe bătrân la spital, iar medicii au sesizat Secţia 3 Poliţie.   

Polițiștii, cu ajutorul a doi cetățeni, l-au identificat și reținut, imediat după ce au ajuns la fața locului, în zona comiterii infracțiunii, pe suspectul în acest caz, I.Ioan,54 ani, care va fi prezentata azi instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie, reușindu-se și recuperarea prejudiciului", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov, comisarul şef Liviu Naghi.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite