Braşov: Un bărbat a fost sechestrat şi tâlhărit în maşina care l-a luat la ocazie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii i-au prins repede pe suspecţi Foto:arhivă Adevărul
Poliţiştii i-au prins repede pe suspecţi Foto:arhivă Adevărul

Un bărbat de 63 de ani nu va mai face autostopul în viaţa lui după ultima experienţă trăită. Vinerea trecută el a fost tâlhărit şi sechestrat în autoturismul la care apelase să-l ducă acasă, în Făgăraş.

Incidentul s-a petrecut în noaptea de vineri spre sâmbătă, când bărbatul vroia să plece din localitatea Cincşor în Făgăraş, la el acasă. Pentru că nu avea niciun mijloc de transport, braşoveanul a făcut autostopul.

Pe drum, şoferul, împreună cu un bărbat şi o femeie care se mai aflau în autoturism, l-au ameninţat pe autostopist, după care l-au tâlhărit de 250 lei şi două telefoane mobile. Apoi, victima a fost abandonată în localitatea Beclean.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, după numai câteva ore de la sesizare, au fost identificaţi suspecţii în acest caz, S.Mihai, 37 ani, C.Victor, 25 ani şi M.Elena, 19 ani. Primii doi au fost reţinuţi şi arestaţi preventiv, pentru 29 de zile, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tâlhărie şi lipsire de libertate în mod ilegal, iar tânăra este cercetată în stare de libertate", a precizat comisarul şef Liviu Naghi, purtător de cuvânt al IPJ Braşov.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite