Braşov: Un accident provocat de un şofer care nu deţinea permis de conducere s-a soldat cu moartea unui bebeluş şi trei răniţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un accident petrecut la ieşirea din localitatea braşoveană Săcele s-a soldat cu moartea unui bebeluş şi cu trei adulţi răniţi. Tatăl copilului, în vârstă de 23 de ani, nu avea permis de conducere şi se afla sub influenţa alcoolului în momentul în care a pierdut controlul maşinii şi a intrat pe contrasens.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Braşov, comisar-şef Liviu Naghi, accidentul s-a petrecut, vineri seară, în jurul orei 19.00, după ce un şofer în vârstă de 23 de ani, din localitatea braşoveană Săcele, care conducea o maşină îmnatriculată în Bacău, fără permis de conducere şi aflat sub influenţa alcoolului, a pierdut controlul volanului şi a intrat cu maşina pe contrasens, unde s-a ciocnit frontal cu alt autoturism care circula regulamentar, transmite Mediafax.

În urma impactului, cele două autoturisme au ieşit în afara carosabilului, iar un bebeluş de o lună şi jumătate, care se afla pe bancheta din spate, alături de mama sa, a fost proiectat prin geam în afara maşinii, murind pe loc. Mama copilului a rămas încarcerată, suferind traumatisme cranio-cerebrale şi toracice şi fracturi ale membrelor.

Femeia a fost preluată de un echipaj SMURD şi dusă la Spitalul Judeţean Braşov în stare gravă.

De asemenea, şoferul vinovat, care este tatăl copilului mort, şi un pasager din dreapta sa au fost răniţi uşor, dar au refuzat să fie transportaţi la spital, primind îngrijiri la faţa locului.

Şoferul celeilalte maşini, aflat singur în autoturism, nu a fost rănit în urma accidentului.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă a intervenit cu un echipaj de descarcerare pentru a o scoate pe mama bebeluşului dintre fiarele contorsionate ale maşinii, cu un echipaj cu apă şi spumă, cu două echipaje SMURD şi două ambulanţe, potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Braşov, căpitanul Ciprian Sfreja.

Şoferul vinovat de producerea accidentului a fost dus la spital pentru recoltarea probelor biologice, poliţiştii continuând cercetările.

Traficul rutier în zona accidentului s-a desfăşurat cu dificultate, până când poliţiştii rutieri au finalizat cercetările la faţa locului.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite