Braşov: Ultima strigare pentru ofertele exotice, last minute, de Revelion

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Praga este una dintre destinaţiile unde vă puteţi relaxa de Revelion
Praga este una dintre destinaţiile unde vă puteţi relaxa de Revelion

Fie că vreţi să petreceţi Revelionul la schi sau într-un oraş medieval, ofertele sunt de nerefuzat. Touroperatorii au pregătit oferte last minute pentru petrecerea Revelionului în locuri exotice din toată lumea.

Cele mai vândute destinaţii pentru petrecerea Revelionului au fost Praga, Paris, Egipt, Berlin sau Israel. Pentru turiştii „întârziaţi", au mai rămas locuri la hoteluri din Austria, Bulgaria, Paris, Londra şi Tenerife.

Destinaţiile preferate de braşoveni sunt Paris şi Praga şi, în general, ţările europene. Doritorii se pot înscrie şi cu câteva zile înainte de nopatea de Anul Nou", a spus Cristina Gîlcă, agent de turism.

Dacă vă doriţi ca Anul nou să vă prindă în oraşul celor 100 de clopotniţe, Praga, trebuie să ştiţi că locurile au fost suplimentate. Pentru un pachet de cinci zile, în perioada 29 decembrie - 2 ianuarie, la un hotel de patru stele, trebuie să plătiţi 398 de euro de persoană. Sejurul include cazarea, călătoria cu avionul, transportul de la aeroport la hotel şi însoţitor pe toată perioada sejurului.

Pentru masa festivă, opţională, trebuie să mai plătiţi încă 99 de euro de persoană. Un punct de atracţie este „U Fleku", cea mai veche casă de bere din Praga, unde puteţi face si un tur al Muzeului Berii sau vă puteţi cu un spectacol autentic de cabaret ceh, cu dansuri de la tradiţionalul polka, la contemporanele ritmuri latino.

Dacă doriţi să petreceţi exotic, mai sunt disponibile două locuri pentru petrecerea nopţii dintre ani, pe Insula Tenerife. Pentru 959 de euro de persoană puteţi petrece un sejur de neuitat, care se va prelungi cu o noapte în Madrid. Spectacole de flamenco, plimbări pe plajă şi obiectivele turistice vă vor cuceri definitiv.

Schi în Austria

Dacă vreţi să îmbinaţi utilul cu plăcutul, puteţi petrece Revelionul 2010-2011 pe pârtiile din Austria. La hotelurile şi pensiunile de aici mai sunt diponibile câteva locuri, pentru sejurul 26 decembrie - 1ianuarie. Preţurile în regim de last minute pornesc de la 299 de euro de persoană.

Dacă alegeţi să vă petreceţi revelionul în „Oraşul îndrăgostiţilor", Paris, în noapte dintre ani vă puteţi plimba prin cartierul Montmartre pentru a admira Biserica Sacre Coeur şi a Pieţei Tertre, locul de întâlnire al artiştilor parizieni.

Preţul unui sejur la Paris este de aproape 600 de euro de personă. Sejururi mai ieftine cuprinse între 134 şi 155 de euro, vă sunt oferite pe litoralul bulgăresc.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite