Braşov: Inspectorii Protecţiei Consumatorului, în control cu maşinile personale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Ionuţ Spătaru (dreapta) a recunoscut problemele cu care se confruntă instituţia
Braşov: Ionuţ Spătaru (dreapta) a recunoscut problemele cu care se confruntă instituţia

Directorul coordonator adjunct al Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Braşov, Ionuţ Spătaru susţine că doar un autoturism din cele trei pe care le deţine instituţia este funcţional.

"Avem trei autoturisme la dispoziţie din care, din păcate, doar unul este funcţional. Altul consumă cât un tanc şi nu-l folosim pentru că nu este eficient din punct de vedere economic, iar cel de al treilea este o Dacie bătrână, antică şi se află în parcare", a declarat Spătaru.

El a spus că el şi suborodonaţii săi folosesc autoturismele personale atunci când merg în judeţ pentru controale, iar în municipiul Braşov circulă cu mijloacelele de transport în comun sau tot cu autoturismele personale.

"Este destul de greu că nu avem mijloace de transport, mai ales că din această lună am început o serie de controale în toate zonele de judeţ. Practic, toţi angajaţii instituţiei trebuie să se deplaseze într-o zonă sau alta. Se grupează mai mulţi la un autoturism personal şi aşa se deplasează", a mai spus Ionel Spătaru.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite