Bărbat tâlhărit în Parcul Tractorul din Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto.arhivă
Foto.arhivă

Victima este un gălăţean de 54 de ani, care, în urma incidentului a rămas fără 60 de lei. Autorul tâlhăriei a fost prins şi a ajuns în arestul Poliţiei.

Păgubitul le-a spus poliţiştilor de la Transporturi Feroviare Braşov că, în timp ce se deplasa prin tunelul de acces al staţiei CF Braşov Călători, la ieşirea în Parcul Tractorul, a fost acostat de un tânăr necunoscut, care l-a tâlhărit şi i-a furat cei 60 de lei care îi avea la el.

„În urma investigațiilor efectuate de polițiști, după numai câteva ore de la sesizare, a fost prins,în zona Gării C.F.R., suspectul în acest caz, un covăsnean de 23 ani, polițiștii reușind și recuperarea prejudiciului. Suspectul a fost reținut și prezentat magistraților brașoveni, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie, iar instanța a dispus  arestarea lui  preventivă pentru 29 zile", a precizat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Braşov, comisarul şef Liviu Naghi.

Suspectul se află acum în arestul Poliţiei, iar cercetările continuă pentru documentarea întregii sale activități infracționale.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite