Bărbat fără permis, prins conducând pe străzile Braşovului o maşină care n-avea ce să caute în trafic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două infracţiuni au fost comise simultan pe o stradă din Braşov de un bărbat care, din inconştienţă, i-a pus în pericol pe ceilalţi participanţi la trafic.

Poliţişti din cadrul Biroului Rutier Braşov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de “conducerea unui vehicul fără permis de conducere” şi “punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”.

În fapt, la data de 29 septembrie 2020, în jurul orei 20.30, poliţiştii au oprit în trafic, pentru control, un bărbat care conducea un autoturism pe strada Zizinului din municipiul  Braşov.

Cu ocazia verificărilor efectuate în baza de date a Poliţiei Române a documentelor personale şi ale autovehiculului condus, cadrele de poliţie au constatat faptul că bărbatul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autoturismul condus nu deţine asigurare tip carte verde valabilă, neavând astfel dreptul de a circula pe drumurile publice.

"În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unităţii de parchet competente, în care se va propune soluţie legală la finalizarea anchetei" precizează IPJ Braşov.

Vă mai recoamandăm şi:

Alegeri locale Braşov 2020, prezenţă la vot ora 15.00: 24,86%, mai mică decât la nivel naţional

Dosar penal întocmit la o secţie de vot din Cluj-Napoca. Ce s-a întâmplat

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite