Au ignorat restricţiile şi au intrat cu ATV-urile în Parcul Naţional Piatra Craiului. Unde i-au aşteptat jandarmii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Captură Facebook Parcul National Piatra Craiului
Captură Facebook Parcul National Piatra Craiului

Trei turişti au ignorat toate restricţiile anunţate de panourile montate în zonă şi au dat buzna cu ATV-urile în Parcul Naţional Piatra Craiului.

S-a întâmplat marţi, în zona Braşov. Cei trei au fost filmaţi, iar imaginile au ajuns pe pagina de Facebook a Parcului Naţional Piatra Craiului. 

"Un grup de <<turişti>> cu 3 ATV-uri au ignorat semnele si panourile instalate la iesirea din satul Pestera catre Saua Joaca, au ocolit bariera instalata de noi si au patruns in zona din Parcul National Piatra Craiului unde aceasta activitate este interzisa. Doi drumeti curajosi au indraznit sa le atraga atentia, i-au si filmat cu telefonul si au incercat sa ii intoarca din drum. Ce nu stiau cei cu ATV-urile este ca noi si colegii de la Jandarmeria Montana ii asteptam deja la iesirile din parc, pentru ca am primit imagini de la camerele de monitorizare instalate pe aceste trasee. Ca urmare, au fost opriti la iesirea de la Curmatura Groapelor, legitimati si sanctionati contraventional de echipajul de la Jandarmeria Montana Zarnesti", se precizează în postarea Parcului Naţional Piatra Craiului (video, AICI).

Administratorii parcului le-au mulţumit turiştilor care au luat atitudine.

"Le multumim pentru curaj si pentru spiritul civic si ii asteptam sa ii premiem cu cate un tricou personalizat cu mascota parcului, precum si o fotografie de la sfarsitul acestei actiuni", mai scrie pe pagina Parcului Naţional Piatra Craiului.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Toate modelele Dacia vor avea din 2022 şi versiuni hibrid

EXCLUSIV Ce despăgubiri plăteşte statul pentru exproprierile de pe tronsonul 5 al Autostrăzii Sibiu-Piteşti VIDEO

BraşovPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite