Accident grav la Braşov. Marian Godină face apel la cetăţeni să găsească şoferul fugar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Unul dintre şoferi a fugit de la locul accidentului
Unul dintre şoferi a fugit de la locul accidentului

Din primele informaţii, se pare că un autoturism a intrat într-un stâlp. Accidentul s-a soldat cu victime. Un martor spune  că o maşină înmatriculată în Marea Britanie, un Opel argintiu, a intrat în autoturismul proiectat în stâlp şi apoi a fugit de la locul  accidentului.

15.30 Poliţistul Marian Godină a lansat un apel pe Facebook pentru găsirea şoferului unui autoturism cu numere de Anglia care a provocat un grav accident rutier.

„Îl găsim împreună? Căutăm un autoturism, cel mai probabil Ford Mondeo de culoare gri, combi, model 2003.  Astăzi, în jurul orei 13.35, în Braşov, la giratoriul de la Coresi, a acroşat autoturismul din imagine, pe care l-a proiectat în stâlp, după care a fugit de la faţa locului spre cartierul Tractorul. Autoturismul căutat are numere de Anglia şi prezintă avarii la partea din faţă. Dacă aveţi informaţii, sunaţi la numărul de tel 0268407500 Poliţia Braşov sau daţi-mi mesaj în privat. Rămâne între noi . Dacă ai condus Fordul cu numere de Anglia, scuteşte-ne de ceva muncă în plus şi vino singur la Poliţia Braşov ca să nu mai pierdem timp”, se arată în postarea lui Godină.

image

14.05 Un accident s-a petrecut în urmă cu puţin timp în zona Coresi Shopping Resort.

La locul accidentului au ajuns în câteva minute două echipaje de poliţie şi unul de la SMURD, care au preluat o victimă, conştientă.

Din cauza evenimentului, traficul se desfăşoară îngreunat în zonă.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite