Accident cu două victime pe Ocolitoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Medicii au intervenit pentru salvarea victimelor. FOTOArhivă.
Medicii au intervenit pentru salvarea victimelor. FOTOArhivă.

Două persoane au fost grav rănite după ce maşina în care a se aflau a fost lovită în plin de o betonieră. Autoturismul a fost distrus în urma impactului extrem de violent.

Şoferul autoturismului şi soţia acestuia, ambii în vârstă de 60 de ani, a fost grav răniţi. Bărbatul a fost scos din maşina de echipajele de la descarcerare. Poliţiştii fac cercetări pentru a afla cine se face vinovat de accident.

„În jurul orei 16.00 am fost anunţaţi de producerea unui accident între un autoturism şi o autoutilitară care transporta ciment. Accidentul s-a soldat cu două victime, un bărbat şi o femeie, cu vârste de aproximativ 60 de ani. Ei au fost răniţi, bărbatul rămânând încarcerat. S-a intervenit cu echipajul de descarcerare pentru scoaterea acestuia dintre fiarele autoturismului, iar acum este în stare destul de gravă. El a fost preluat şi transportat la spital de către echipajul SMURD", a spus Ciprian Sfreja, purtător de cuvânt ISU Braşov. Bărbatul a fost internat la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean de Urgenţă Braşov.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite