A început instalarea ornamentelor de Crăciun pe străzile Braşovului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Începând de astăzi, pe străzile din centrul vechi al Braşovului au început să apară primele instalaţii care ar urma să împodobească oraşul pe timpul sărbătorilor de iarnă, ţinând cont că atmosfera din poveste se va instala anul acesta mai repede, respectiv din 1 decembrie, când se va deschide şi Târgul de Crăciun din Piaţa Sfatului.

Cum ziua de astăzi a fost una caldă, mulţi braşoveni, dar şi turişti au vrut să profite de vremea bună şi să stea la aer, astfel că s-a lucrat printre terase, lucru care i-a deranjat pe unii patroni de unităţi de alimentaţie publică din zona centrală. Angajaţii firmei de iluminat spun însă că au discutat cu clienţii şi şi-au cerut scuze pentru inconvenient şi au încercat să finalizeze cât mai repede lucrarea.

Instalarea ornamentelor de Crăciun ar urma să se facă însă etapizat, iar intenţia edililor este ca, faţă de anii trecuţi, mai multe zone să fie împodobite.

Citeşte şi:

Braşovul intră în atmosfera Sărbătorilor de Iarnă începând cu 1 Decembrie. Un târg de Crăciun va fi amenajat în Piaţa Sfatului

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite