Un ieşean beat a făcut prăpăd în Brăila. A lovit trei maşini parcate cu un autovehicul pe care îl furase

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 23 de ani este cercetat pentru comiterea a trei infracţiuni după ce i-a furat cheile de la maşină unui coleg de cameră şi a plecat la plimbare prin oraş, cu toate că nu avea permis şi consumase alcool.

Miercuri, 26 noiembrie, un tânăr, în vârstă de 23 de ani, din judeţul Iaşi, care se cazase pe raza municipiului, i-a sustras cheile de la vehicul colegului său de cameră şi a condus autoturismul pe strada Mihail Sebastian din Brăila, unde a acroşat trei autovehicule parcate. Din fericire, în urma evenimentului rutier au rezultat doar pagube materiale.

”Iniţial, şoferul a refuzat atât testatrea cu aparatul etilotest, cât şi recoltarea unor probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Ulterior, în urma conducerii sale la sediul Poliţiei, acesta a acceptat testarea cu aparatul alcooltest, rezultând că avea în aerul expirat o îmbibaţie alcoolică de 0,54 mg/l. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”, a declarat inspectorul Laura Belciugan, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pe numele tânărului pentru furt calificat, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi refuzul sau sustragerea de la prelevarea unor mostre biologice.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite