Pieton lovit de o maşină acroşată de un alt autovehicul. Şi un copil de 11 ani a fost rănit în accident

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un şofer neatent a provocat un accident de circulaţie pe fondul neatenţiei la volan. Bărbatul, de 48 de ani, nu a păstrat distanţa regulamentară faţă de maşina care circula în faţa sa şi a intrat în aceasta cu autovehiculul pe care îl conducea.

Marţi, 26 noiembrie, pe strada Traian, din municipiul Galaţi, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme şi un pieton.

”Un bărbat, de 48 de ani, care a condus autoturismul pe strada mai sus menţionată, nu ar fi păstrat distanţa regulamentară faţă de autoturismul din faţa sa, oprit pentru a acorda prioritate la o trecere de pietoni, şi ar fi intrat în acesta. În urma impactului, autoturismul ar fi fost împins pe direcţia înainte, lovind un bărbat, de 40 de ani, care traversa strada pe marcajul pietonal”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Victima a fost transportată la spital, pentru îngrijiri medicale, rămânând internată. În aceelaşi accident a fost rănită şi o fetiţă, de 11 ani, pasageră în cel de-al doilea autoturism, care însă nu a necesitat internarea în spital. Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz pentru vătămare corporală din culpă.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite