Un copil s-a electrocutat după ce s-a urcat pe un vagon CFR, provocând un arc electric, care a declanşat un incendiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili cum a ajuns un minor de 14 ani pe un vagon din Triajul CFR Brăila. Copilul a suferit mai multe răni prin electrocutare, iar pompierii au intervenit pentru stingerea incendiului izbucnit în zonă.

Un incident ce poate avea consecinţe tragice a avut loc astăzi, 22 iunie, în jurul orei 14,00, în Triajul CFR din Brăila. Un minor de 14 ani a vrut să se joace pe un vagon CFR, dar în momentul în care s-a urcat pe acesta, s-a format un arc electric, care l-a electrocutat puternic.

O ambulanţă l-a transportat pe minor la spital pentru îngrijiri medicale, iar pompierii au intervenit în zonă cu  mai multe autospeciale cu apă şi spumă pentru stingerea incendiului de vegetaţie care izbucnise în Triajul CFR de la arcul electric care s-a produs.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi efectuează cercetări pentru a stabili circumstanţele exacte în care minorul a reuşit să ajungă în zona Triajului CFR şi să se urce pe unul dintre vagoanele care erau staţionate acolo.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite