Ucigaşul tinerei însărcinate în 9 luni a fost arestat. Criminalul a vrut să se răzbune pe toată familia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trupul tinerei este transportat la Medicină Legală pentru necropsie FOTP vremeanoua.ro
Trupul tinerei este transportat la Medicină Legală pentru necropsie FOTP vremeanoua.ro

Bărbatul a fost operat de medici după ce a încercat să-şi ia viaţa, iar anchetatorii l-au audiat pentru a afla motivele care au stat în spatele incendierii casei în care locuia cumnata lui însărcinată şi a înjunghierii acesteia în inimă.

Tribunalul Brăila a emis un mandat de arestare pentru 30 de zile sub suspiciunea de omor calificat, începând cu 26.10.2021 şi până pe 24.11.2021, pe numele bărbatului care şi-a înjunghiat în inimă cumnata care urma să nască. Anchetatorii au reuşit să îl audieze pe individ după ce acesta s-a autoînjunghiat, încercând să îşi ia viaţa după ce a comis crima.

”În noaptea de 20/21.10.2021, în jurul orei 3,45, inculpatul a pus în aplicare rezoluţia infracţională luată anterior, de a incendia imobilul familiei sale, în care locuiau el, mama sa, fratele său şi viitoarea sa cumnată, însărcinată în 9 luni. Scopul acestei acţiuni a fost acela al răzbunării, pe fondul unor neînţelegeri între inculpat şi ceilalţi membri ai familiei. Alertat de faptul că imobilul nu a fost imediat cuprins de flăcări şi suprinzând-o pe viitoarea sa cumnată cerând ajutor prin SNUAU 112, inculpatul a aplicat acesteia lovituri active şi repetate în zona toraco-cardio-pulmonară, cu un cuţit de bucătărie, leziunile produse fiind incompatibile cu viaţa şi determinând astfel şi decesul fătului, prin întreruperea circulaţiei materno-fetale. Inculpatul a recunoscut faptele comise”, spune procurorul de caz.

Înjunghiată în inimă când anunţa incendiul

Crima a avut loc în dimineaţa zilei de 21 octombrie în localitatea brăileană Măxineni. O tânără de 27 de ani, care urma să nască, a fost ucisă de cumnatul său cu două lovituri de cuţit în zona inimii. Cumnatul tinerei, cu care locuia în acelaşi imobil, dăduse foc la casă, iar când femeia a sunat la 112 ca să anunţe incendiul, a fost înjunghiată de bărbat.

”În cursul acestei dimineţi am fost sesizaţi cu privire la faptul că în comuna Măxineni, la imobilul proprietatea familiei Petrea, a avut loc un incendiu şi totodată s-a constatat decesul victimei, o persoană de sex feminin, o persoană de 27 de ani şi însărcinată în 9 luni. În urma cercetării la faţa locului, a rezultat că decesul victimei a fost consecinţa acţiunii violente a presupusului autor, cumnatul victimei, care i-a aplicat acesteia cu un corp tăietor-înţepător două lovituri active în zona inimii. Leziunile au fost incompatibile cu viaţa”, ne-a declarat Marinela Coşniţă, prim procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila.

Găsit cu un cuţit înfipt în abdomen

După comiterea crimei, individul s-a dus în curtea din spatele casei şi s-a autoînjunghiat, fiind găsit de poliţişti cu un cuţit înfipt în abdomen.

”Ulterior, presupusul autor s-a autoînjunghiat, deci a existat o tentativă de suicid. Acesta se află la Spitalul Judeţean Brăila, unde a fost supus unei intervenţii chirurgicale. Victima urma ca peste două zile să se prezinte la Spitalul de Obstretică-Ginecologie Brăila şi să dea naştere unei fetiţe. După leziunile suferite de mamă şi în urma decesului acesteia, fetiţa nu a mai putut fi salvată”, mai spune Marinela Coşniţă.

Casa, distrusă de flăcări

După ce a fost operat, ucigaşul a fost transferat la Terapie Intesivă. Potrivit prim procurorului Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila, în geaca criminalului au fost găsite mai multe bilete de adio, care sunt analizate de procurori.

Cumnatul femeii ucise va fi pus sub acuzare pentru omor calificat şi distrugere, casa incendiată de acesta fiind distrusă de flăcări în proporţie de 98%. Cel mai probabil, criminalul va fi expertizat psihiatric pentru a se verifica dacă a avut discernământ la momentul comiterii faptei. Tânăra care urma să devină mămică era angajată la compania Yazaki şi intrase în concediu maternal ca să poată naşte.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Răzbunare cruntă a unei tinere. Cum şi-a reglat conturile cu o mătuşă

Răzbunare în parcare. Maşina unui sucevean a fost acoperită cu un strat gros de făină şi ouă VIDEO

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite