Tâlhar în serie reţinut de poliţişti. A jefuit două femei în aceeaşi zi şi a scăpat cu fuga

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 33 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore pentru tâlhărie şi va fi propus astăzi la arestare preventivă după ce a atacat două femei pe stradă, smulgându-le lănţişoarele din aur de la gât.

Marţi, 17 septembrie, poliţiştii din cadrul Biroului Investigaţii Criminale Brăila l-au reţinut pe un bărbat, în vârstă de 33 de ani, din satul Lanurile, bănuit că, pe 14.09.2019, ar fi comis două infracţiuni de tâlhărie.

”În data de 14 septembrie, în timp ce acesta se afla pe strada Aleea Cinematografului din Brăila, ar fi smuls de la gâtul unei brăilence, în vârstă de 55 de ani, un lănţişor din aur. De asemenea, în aceeaşi zi, bărbatul, care se afla pe strada Radu Negru, ar fi smuls de la gâtul altei brăilence, în vârstă de 64 de ani, un lănţişor din aur. Prejudiciul în valoare totală de 2.900 de lei a fost recuperat şi ridicat în vederea continuării cercetărilor”, a declarat inspectorul Laura Belciugan, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila.

Bărbatul a fost reţinut pe baza de ordonanţă pentru 24 de ore şi încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

BrăilaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite