Șofer beat, prins în trafic cu o mașină pusă sub sechestru. Este al doilea caz în doar câteva zile

0
Publicat:

Un basarabean a  fost depistat de polițiștii brăileni în timp ce conducea o mașină pusă sub secheastru. Oamenii legii au descoperit că cetățeanul moldovean era și beat.

Polițiștii au descoperit că mașina condusă de basarabean era pusă sub sechestru FOTO arhivă Adevărul
Polițiștii au descoperit că mașina condusă de basarabean era pusă sub sechestru FOTO arhivă Adevărul

Miercuri, 9 noiembrie, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Brăila au oprit în trafic un bărbat, în vârstă de 41 de ani, din Republica Moldova, în timp ce conducea un autovehicul pe DJ 212A, în Insula Mare a Brăilei.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat că autovehiculul condus figurează cu sechestru.

„Întrucât emana halenă alcoolică, bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând faptul că avea o îmbibație alcoolică de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei”, au precizat reprezentanții IPJ Brăila.

Pe numele șoferului a fost deschis dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului. Totodată, polițiștii au reținut certificatul de înmatriculare al mașinii.

Urmărire în trafic a unui autotuturism pus sub sechestru

Cazul amintit anterior nu este singular. În noaptea de 5 noiembrie, polițiștii Secției 1 Poliției Rurală Brăila, în timp ce opreau în trafic vehicule la intersecția DN 22 cu DJ 221, în localitatea Cazasu, au observat un autoturism, care, la aproximativ 500 metri distanță a întors, continuându-și deplasarea către municipiul Brăila.

Polițiștii au  pornit în urmărirea acestuia și l-au oprit în trafic, în apropiere de intersecția cu DE 87.

„La volanul autoturismului a fost identificat un tânăr, în vârstă de 20 de ani, din Brăila, iar în urma verificărilor efectuate în bazele de date, s-a constatat că nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autovehiculul condus figurează cu sechestru”, au transmis reprezentanții IPJ Brăila.

Pe numele tânărului a fost deschis dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere. Totodată, polițiștii au reținut certificatul de înmatriculare al autoturismului.

Brăila



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite