Premieră: Poţi termina liceul la frecvenţă redusă/ De la 1 iunie au început înscrierile!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Creat în anul 2002, de către Fundaţia de Învăţământ, Ştiinţă şi Cultură „Prof. univ. dr. Alexandru Puiu", Liceul "Petre S. Aurelian" are propriile spaţii, pe strada Rubinelor. De la 1 iunie, instituţia face înscrieri la cursurile de frecvenţă redusă (FR) nou-înfiinţate.

„Anul acesta, avem două clase la zi şi două clase de câte 30 de locuri la frecvenţă redusă. Este vorba de o clasă de a IX-a şi o clasă de a XI-a, specializarea tehnician în activităţi economice. E o premieră, pentru că, din câte ştim, suntem singurul liceu unde se pot urma cursuri liceale la FR", ne-a spus directorul de la „P.S. Aurelian", conf. univ. dr. Camelia Vechiu.

21 discipline de specialitate

Liceul economic se află în incinta Universităţii „Constantin Brâncoveanu" şi deţine laboratoare de informatică, fizică, chimie şi merceologie, precum şi cabinete de biologie, limbi străine, istorie, geografie şi economie. Instituţia are o sală de festivităţi cu peste 200 de locuri şi o bibliotecă proprie, cu peste 5.000 de volume.

„Afară de obişnuitele discipline, elevii noştri vor putea studia 21 de materii de specialitate, etapizat, discipline care le vor fi de folos mai târziu, la facultate", a mai spus conf. univ. dr. Camelia Vechiu.

Elevii de la „Petre S. Aurelian" care au rezultate foarte bune la învăţătură beneficiază de scutiri de taxă. Manualele şi toate celelate facilităţi sunt gratuite pentru toţi elevii.

„Am ales acest liceu economic, singurul liceu particular din oraş, pentru atenţia acordată elevilor şi pentru importanţa de care beneficiază relaţia profesori-elevi-părinţi. Am fost implicată în numeroase activităţi. Liceul nostru are rezultate remarcabile, lucru dovedit şi prin obţinerea acreditării, în anul 2009", ne-a spus Manuela-Teodora Gagiu, elevă în clasa a XI la "Petre S. Aurelian".

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite