Poliţiştii din Brăila sunt în alertă. Doi fraţi, de 10 şi 12 ani, sunt de negăsit de două zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ivanovici Mihai-Luis (stânga) şi Ivanovici Florin-Nicolae Foto: IPJ Brăila
Ivanovici Mihai-Luis (stânga) şi Ivanovici Florin-Nicolae Foto: IPJ Brăila

O femeie de 36 de ani a anunţat la Poliţie dispariţia fiilor săi, Ivanovici Mihai-Luis, în vârstă de 10 ani, şi Ivanovici Florin-Nicolae, în vârstă de 12 ani. Cei doi copii au fost daţi în urmărire naţională şi internaţională.

Miercuri, 4 martie, o femeie de 36 de ani, din municipiul Brăila, a sesizat dispariţia, din data de 03.03.2020, în jurul orei 18,00, a fiilor săi, Ivanovici Mihai-Luis, în vârstă de 10 ani, şi Ivanovici Florin-Nicolae, în vârstă de 12 ani, care au plecat în mod voluntar de la domiciliu şi nu au mai revenit.

Ivanovici Mihai-Luis

Semnalmente: înălţime 1,30 de centimetri, greutatea de aproximativ 45 de kilograme, constituţie astenică, părul şaten, tuns scurt, ochii căprui, fără semne particulare.

Îmbrăcăminte şi încălţăminte: La plecarea de la domiciliu minorul era îmbrăcat cu o geacă din tercot, tip camuflaj.

Ivanovici Florin-Nicolae

Semnalmente: înălţime 1,20 de centimetri, greutatea de aproximativ 60 de kilograme, constituţie solidă, părul şaten, tuns scurt, ochii negri, cicatrice în partea superioară dreaptă a frunţii.

Îmbrăcăminte şi încălţăminte: treining negru, cu dungi roşii pe mâneci şi adidaşi albi cu dungi roşii.

Pentru Ivanovici Mihai-Luis şi Ivanovici Florin-Nicolae s-a solicitat căutarea la nivel naţional şi internaţional. ”Persoanele care pot oferi informaţii despre locul în care aceştia se află sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă gratuit 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie”, a declarat inspectorul Laura Belciugan, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite