Poliţiştii au confiscat aparatură de masaj în valoare de câteva mii de lei. Şoferul care le transporta nu avea acte de provenienţă pentru marfă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi tineri, de 23 şi 28 de ani, au fost surprinşi de oamenii legii în timp ce transportau cu o autoutilitară mai multe produse de uz casnic şi aparatură de masaj pentru care nu aveau documente de provenienţă.

Miercuri, 11 septembrie, poliţiştii din cadrul Biroului Ordine Publică Brăila i-au depistat, pe Calea Călăraşilor din Brăila, pe doi tineri, cu vârsta de 23 şi 28 de ani, ambii cu domiciliul în municipiul Bucureşti, în timp ce transportau, cu ajutorul unei autoutilitare, produse de uz casnic şi aparatură de masaj, fără a deţine documente de provenienţă.

”Bunurile, în valoare totală de 8.300 de lei, au fost ridicate de poliţişti în vederea confiscării, pe bază de proces-verbal”, a declarat subinspectorul Laura Belciugan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Totodată, tânărul de 28 de ani a fost sancţionat contravenţional cu amendă, în valoare de 500 de lei, conform legii 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite