Percheziţii la mai multe persoane suspectate de tâlhărie. Au imobilizat un agent de pază ca să poată fura componente ale unor instalaţii electrice

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii brăileni, sub coordonarea procurorului de caz, au efectuat patru percheziţii la persoane bănuite de săvârşirea unei infracţiuni de tâlhărie calificată. Patru persoane au fost reţinute pentru 24 de ore.

Pe 10 august, poliţiştii brăileni au efectuat percheziţii la domiciliile a patru persoane, cu vârste cuprinse între 18 şi 21 de ani, din comuna Chişcani.

”Activităţile s-au desfăşurat în cadrul unui dosar penal, în care cei patru tineri sunt bănuiţi de comiterea unei infracţiuni de tâlhărie calificată. În fapt, la data de 24 iulie, aceştia ar fi pătruns, prin escaladarea gardului, în incinta unei societăţi din municipiu, şi prin ameninţarea şi imobilizarea agentului de pază, ar fi sutras mai multe componente ale unor instalaţii electrice dezafectate”, au precizat reprezentanţii IPJ Brăila.

Au fost puse în aplicare opt mandate de aducere. Cele patru persoane au fost reţinute pentru 24 de ore, iar astăzi au fost prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila, fiind dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

La acţiunile desfăşurate au participat şi poliţişti din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Brăila şi jandarmi. Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a persoanelor în cauză.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite