Marocan depistat de poliţiştii de la Imigrări la Brăila după ce îi expirase perioada legală de şedere în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: arhivă Adevărul
Foto: arhivă Adevărul

Poliţiştii de imigrări au depistat un bărbat de 38 de ani, din Maroc, care nu a părăsit teritoriul României la expirarea dreptului de şedere. Acesta a fost sancţionat contravenţional şi îndrumat să-şi reglementeze dreptul de şedere.

Poliţiştii Inspectoratului General pentru Imigrări–Biroul pentru Imigrări al judeţului Brăila, în cooperare cu jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Brăila, au efectuat, pe 9 mai, o serie de verificări pentru combaterea şederii ilegale a străinilor.

”În urma activităţilor întreprinse, poliţiştii au depistat pe raza municipiului Brăila, un bărbat de 38 de ani, din Maroc, care nu mai îndeplinea condiţiile şederii pe teritoriul României”, au precizat reprezentanţii Biroului pentru Imigrări al judeţului Brăila.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că străinul a intrat legal pe teritoriul României, în baza paşaportului naţional şi a unui permis de şedere eliberat de un stat european, însă, la expirarea perioadei legale de şedere, nu a părăsit teritoriul ţării.

Bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă, în valoare de 1.000 de lei, în conformitate cu prevederile O.U.G. 194/2002 privind regimul străinilor în România, cu modificările şi completările ulterioare, fiind îndrumat să-şi reglementeze dreptul de şedere pe teritoriul României, deoarece este părinte al unui minor cetăţean român.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite