Mâine brăilenii au parte de distracţie cu specific pascal, cu iepuraşi, în mall

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În acest weekend, brăilenii pot ieşi după masă, pentru a lua aer şi pentru a se distra, la film sau la muzeu, la cinema sau în parc. La mall va fi un spectacol tematic cu ocazia Sărbătorilor Pascale. Sub deviza „Iepuraşii vin la Promenada Mall", organizatorii au pregătit un program special dedicat copiilor.

Astfel, sâmbătă, 23 aprilie, începând cu ora 11.30, cei mici însoţiţi de părinţi şi bunici, sunt aşteptaţi de către cei patru iepuraşi la o mulţime de activităţi menite să aducă veselie şi bună dispoziţie.


Copiii vor putea participa la ateliere de creaţie, jocuri, concursuri cu premii care mai de care mai atrăgătoare şi vor avea parte şi de face-painting.
Persoanele pasionate de cultura şi civilizaţia japoneză pot vizita Muzeul Brăilei care găzduieşte în aceste zile o expoziţie intitulată „Poartă către Japonia". Expoziţia cuprinde obiecte tradiţionale din cultura niponă, în special origami.


Filme pentru toţi


Pentru cinefili sunt deschise cinematografele Central şi Luna. La Central, în această seară de la orele 17.00 şi 19.30, rulează filmul românesc „La bani, la cap, la oase". Pelicula este o comedie poliţistă în care doi recuperatori, unul român şi celălalt basarabean, sunt implicaţi fără voie în jefuirea unei maşini bancare. Din distribuţie fac parte Ovidiu Niculescu, Zane Jarcu şi Graţiela Teoharie, regia aparţinând lui Cristian Comega.


Cinematograful Luna are programate azi şi mâine şase filme din categoriile SF, animaţie şi comedie.

Brăila


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri