Incendiu de proporţii în Insula Mică a Brăilei. Pompierii au transportat utilajele de stingere  a focului cu bacul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: arhivă Adevărul
Foto: arhivă Adevărul

Intervenţia pompierilor a fost îngreunată de zona în care se manifesta focul, acţiunea de lichidare a incendiului fiind coordonată dintr-un elicopter.

Un puternic incendiu a izbucnit pe 4 martie în Insula Mică a Brăilei, fiind afectată vegetaţia pe o suprafaţă de aproximativ 10 hectare. Ca să poate acţiona, pompierii au transportat o autospecială, trei motopompe şi un tractor de la Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Măraşu cu bacul.

Chiar şi aşa, intervenţia pompierilor brăileni s-a făcut cu mare dificultate, aceştia fiind coordonaţi dintr-un elicopter pentru a putea lichida toate focarele incendiului. 

”Cauza probabilă a incendiului este focul aprins în spaţii deschise de către persoane neidentificate”, a declarat colonelul Ştefan Stoian, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Brăila.

O anchetă este în curs pentru stabilirea exactă a cauzelor care au generat producerea incendiului, urmând ca autorităţile să facă şi o evaluare a impactului pe care acesta l-a avut asupra animalelor sălbatice din zonă.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite