FOTO Loredana Dărescu, victimă în Colectiv, va fi înmormântată duminică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Loredana Dărescu s-a alăturat îngerilor din Colectiv FOTO: Alina Tatu
Loredana Dărescu s-a alăturat îngerilor din Colectiv FOTO: Alina Tatu

Loredana Dărescu, tânăra brăileancă de 29 de ani victimă în clubul Colectiv, a ajuns în oraşul natal. Aceasta a murit într-un spital din Germania la puţin timp după ce a fost supusă unei intervenţii chirurgicale. Aceasta va fi înmormântată mâine după-amiază.

Loredana Darescu avea 29 de ani şi a fost elevă la Grupului Şcolar Industrial "Constantin Brâncoveanu" din municipiu. A plecat la Bucureşti în urmă cu aproximativ 7 ani pentru a-şi face un rost în viaţă. S-a angajat la o companie multinaţională şi avea planuri mari pentru viitor. Asta până în seara de 30 octombrie când a decis să meargă în clubul Colectiv. Lori se afla la lansarea noului album al trupei "Goodbye to Gravity", în momentul în care incendiul a izbucnit. Flăcările devastatoare nu au iertat-o.

Loredana, avea arsuri pe aproape jumătate din suprafaţa corpului, dar şi arsuri de căi aeriene. Ea a fost fost internată în stare foarte gravă, dar a cunoscut o uşoară ameliorare în Germania unde a suferit şi o intervenţie chirurgicală. Din păcate, tânăra a pierdut lupta cu moartea în cursul zilei de vineri, 13 noiembrie, la două săptămâni după tragedia din clubul Colectiv.

Trupul neînsufleţit a fost depus astăzi după-amiază la capela Bisericii Sfântul Dumitru din cartierul Brăiliţa. Cuvintele nu pot descrie momentul în care sicriul a fost scos din maşina cu care a fost transportat din Germania şi dus în Capelă. Tatăl tinerei nu şi-a putut găsi cuvintele să o descrie pe Loredana.

„Un suflet bun. Un suflet extraordinar” a spus tatăl tinerei.

„O copilă cuminte, un om bun şi liniştit. Ştiu că a plecat la Bucureşti să îşi facă un rost în viaţă, să se realizeze. Uite ce i-a pregătit Dumnezeu. I-a dus rostul sus în ceruri. Păcat, era tânără şi avea toată viaţa înainte” a declarat un vecin al familiei Dărescu, care a venit să aprindă o lumânare la căpătâiul Loredanei.  

Loredana Dărescu va fi înmormântată mâine. Slujba va fi oficiată de un sobor de preoţi, în frunte cu episcopul „Dunării de Jos” ÎPS Casian Crăciun. În luna Februarie tânăra ar fi împlinit 30 de ani.

Citiţi şi 

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite