Doi basarabeni, amendaţi şi obligaţi să părăsească România în 15 zile. Cetăţenii moldoveni nu mai au voie să intre în ţară timp de trei luni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cetăţenii moldoveni au fost obligaţi să părăsească ţara Foto: arhivă Adevărul
Cetăţenii moldoveni au fost obligaţi să părăsească ţara Foto: arhivă Adevărul

Poliţiştii de imigrări au depistat trei bărbaţi din Republica Moldova, dintre care doi nu au părăsit teritoriul României la expirarea dreptului de şedere, iar unul nu şi-a anunţat şederea legală pe teritoriul României.

Poliţiştii Inspectoratului General pentru Imigrări - Biroul pentru Imigrări al judeţului Brăila au desfăşurat, pe 12 mai, un control cu forţe proprii, pe raza de competenţă, pentru combaterea şederii ilegale şi a traficului de migranţi, în scopul menţinerii unui climat de ordine şi siguranţă.

”În urma activităţilor întreprinse, au fost depistaţi, cu şedere ilegală, doi cetăţeni moldoveni, de 33 de ani şi, respectiv, 41 de ani, care, la expirarea dreptului de şedere conferit de paşaportul biometric, nu au părăsit teritoriul României”, au precizat reprezentanţii IPJ Brăila.

Poliţiştii de imigări au emis pe numele bărbaţilor decizie de returnare prin care sunt obligaţi să părăsească ţara în cel mult 15 zile, iar după părăsirea teritoriului României se va institui măsura interzicerii intrării în România pentru o perioadă de 3 luni.

Totodată, cetăţenii străini au fost sancţionaţi contravenţional cu amendă în valoare totală de 900 lei, în conformitate cu prevederile O.U.G. 194/2002 privind regimul străinilor în România.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite