DISTRACŢIE: Pădurea Stejaru, o soluţie pentru petrecerea timpului liber

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Într-un cadru rustic, într-un spaţiu destinat exclusiv relaxării, puteţi opta pentru organizarea unor evenimente din viaţa voastră. O căsuţă costă 50 de lei pe noapte şi chiar dacă n-are confortul unui camping din zona montană, poate deveni locul ideal în care vă puteţi adăposti.

Cei care vor să petreacă, să cânte, să danseze şi să se relaxeze în aer liber, fără a-şi deranja vecinii şi fără a se trezi cu echipajul de Poliţie la uşă pot alege să închirieze una, două căzuţe la Stejaru, beneficiind astfel, atât de băncile şi mesele din faţa acestora, cât şi de spaţiul verde din jur.

„Am fost weekend-ul trecut şi am petrecut împreună cu vreo 30 de prieteni şi rude la Stejaru, am făcut şi grătar, cu ajutorul angajaţilor de la restaurant, am ascultat muzică, am dansat, nu ne-a deranjat nimeni. N-am folosit căsuţele. Am închiriat două căsuţe, dar într-una ne-am pus bagajele şi camera frigorifică, iar în cealaltă am băgat sculele cu muzică. A fost foarte frumos, n-am deranjat pe nimeni, nu ne-a deranjat nimeni", ne-a povestit Aurora Costin, de 26 de ani.

50 de lei pe noapte

La Stejaru, închirierea unei căsuţe costă 50 de lei pe noapte. Chiar dacă acestea nu sunt tocmai potrivite pentru odihnă, mirosul greu din ele fiind un factor determinant pentru a nu le alege pentru somn, aceia care n-au altă variantă, pot opta pentru o petrecere în aer liber. Sunt vizaţi mai ales petrecăreţii care au acasă vecini supărăcioşi, bătrâni care nu pot înţelege că o dată în an muzica trebuie să fie dată la maximum.

„Adevărul este că am fost la cineva la o aniversare şi încă de la ora 20.00, deşi era weekend, a început o vecină să bată în ţeavă. Pe la ora 22.00 a venit şi Poliţia la uşă şi ne-a pierit cheful de distracţie. E mai bine aici la Stejaru", ne-a povestit şi Marian Vicol, un alt brăilean care a ales să se distreze la Stejaru alături de prieteni.

Totul e de-acasă

Un alt lucru care este îmbucurător este faptul că „turiştii de ocazie" îşi pot aduce totul de acasă.

„Am uitat un singur lucru. Cafeaua. Dar am cumpărat de la restaurant, preţul nu este prea mare, patru lei ceşcuţa, iar cu toţii ne-am simţit bine. Am adus de acasă carnea pentru grătar, pâinea, vinul, apa, dulciurile, pepenii, tot ce ne-a trebuit. Am petrecut toată noaptea. Am făcut grătar la restaurant şi am plătit «manopera», nu ne-a costat prea mult. Ne-am distrat bine pe bani puţini", a adăugat şi Costel Toma, unul dintre cei care au închiriat, în weekend, o căsuţă la Stejaru.

Zona are multe de oferit: o pădure tânără de stejari, o întindere de verdeaţă, duşuri, toalete. Mai sunt multe de făcut. Poate că n-ar strica o mână de gospodar la Stejaru, iar investiţia ar fi amortizată, cu siguranţă.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite