Cod Roşu de viscol puternic: podul peste Dunăre de la Brăila și mai multe drumuri naționale, închise VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai drumuri naţionale din judeţul Brăila au fost închise pe perioada codului roşu de viscol. De asemenea, circulaţia pe podul suspendat de la Brăila a fost închisă, din cauza viscolului puternic.

Drumuri naționale închise în județul Brăila FOTO: Direcția Regională de Drumuri
Drumuri naționale închise în județul Brăila FOTO: Direcția Regională de Drumuri

„S-a închis circulația rutieră pe podul nou peste Dunăre de la Brăila. Având în vedere avertizarea cod roșu emisă de ANM, din cauza vântului puternic și a precipitațiilor abundente, s-a luat decizia ca circulația rutieră pe podul suspendat de la Brăila să se închidă în intervalul orar 7.00-14.00, cu posibilitatea prelungirii, dacă situația o impune”, a transmis Direcția Regională de Drumuri și Poduri.

Codul roșu de viscol face prăpăd în județul Brăila, unde ninge abundent de mai multe ore iar vântul suflă cu putere. Pompierii ISU intervin pentru degajarea mai multor copaci rupți sau căzuți peste mașini. 

Potrivit ISU Brăila, mai multe drumuri naționale sunt închise din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile. Este vorba de șase drumuri naționale închise circulației rutiere: DN 21 Brăila-Bărăganu, DN 21 A Bărăganu - Bărăgan, DN 2B Vizireni - Brăila, DN 22 Grădiștea - Brăila, DN 23 Olăneasca - Brăila, precum și DN 2 S Brăila - Podul peste Dunăre.

Situația drumurilor închise și a filtrelor instituite la nivelul județului Brăila:

-DN 21 - restricție de circulație către județul Ialomița. Filtru de informare instituit la intersecția DN 21- DJ 212

 -DN 2B - restricție de circulație către județul Buzău. Filtru de informare instituit la intersecția Șoseaua de Centură - DN22.

- DN 23- restricție de circulație către județul Vrancea. Filtru de informare instituit la intersecția Șoseaua de Centură - DN 23.

- DN 2S - restricție de circulație către județul Tulcea. Filtru de informare instituit la intersecția DJ 221B- DN 2S.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite