Cantina săracilor a sărit în ajutorul sinistraţilor de pe Ancorei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Părintele Ioan Tudose a pregătit o masă caldă pentru cei peste 100 de brăileni mutaţi de pe strada Ancorei. Parohia sfinţiei sale a strâns bani şi ajutoare pentru sinistraţii din Moldova şi Dobrogea.

Cantina parohială de la „Sf. Spiridon Vechi", administrată de părintele Ioan Tudose - prima cantină a săracilor fondată de Biserică la Brăila -, le-a trimis sinistraţilor de pe strada Ancorei hrană caldă, după ce au fost mutaţi în Tabăra Lacu Sărat. O altă masă caldă le-a fost oferită de Primăria Brăila.

„Deşi ne confruntăm cu probleme şi cu lipsuri, pentru că trebuie să hrănim, zilnic, 104 persoane la cantină, totuşi, intenţionăm să-i mai ajutăm pe semenii noştri. Cu ajutorul Lui Dumnezeu şi după posibilităţi. Nu putem sta cu mâinile încrucişate şi să privim cum alţii suferă de foame", ne-a mărturisit părintele Tudose.

Parohia Radu Negru, păstorită de vrednicul părinte, a strâns, deja, 2.000 de lei, 50 de saci cu haine, mobilă şi alte bunuri, ce vor fi trimise, zilele acestea, sinistraţilor din Moldova şi Dobrogea. Acţiuni similare se desfăşoară în toate parohiile brăilene.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite