Brăila: Dosarul „Negoiţă” rămâne fără criminal!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fotografie de familie, sotii Mariana si Remus Negoita
Fotografie de familie, sotii Mariana si Remus Negoita

Peste câteva zile, un criminal psihopat va scăpa nepedepsit, fiindcă dosarul se clasează. Ucisă pe 5 iulie 1996, doctoriţa Mariana Negoiţă nu-şi va găsi liniştea niciodată. Criminalul, oricare va fi fost el, va scăpa fără o zi de arest, pentru că omorul se va prescrie.

Datorită legii penale româneşti, îngăduitoare cu asasinii, al doilea caz de omor înregistrat cu AN va fi clasat la Brăila, peste câteva zile.

Asta după ce, anul trecut, un alt caz celebru, cel al taximetristului Enache Stan, ucis cu un pistol artizanal în 1995 şi abandonat pe câmp, s-a prescris tot din lipsă de probe.

„A fost şi a rămas unul dintre cele mai dificile cazuri instrumentate la Brăila", a precizat psihologul poliţiei, Marian Taifas, cel care, de nenumărate ori, i-a supus pe suspecţii de crimă testului cu aparatul poligraf.

Remus Negoita, sotul doctoritei ucise

De altfel, soţul doctoriţei ucise, Remus Negoiţă - suspect în celebrul dosar -, a fost testat cu detectorul de minciuni, însă de fiecare dată a trecut testul fără probleme.

Citeşte amănunte în ediţia locală de Galaţi-Brăila a cotidianului "Adevărul" de astăzi. Ziarul se găseşte la toate chioşcurile de difuzare a presei din oraş, împreună cu ediţia naţională a Adevărul (48+16 pagini), la preţul unic de 1,9 lei.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite