Bal mascat în stilul anilor 1900, în Parcul Monument

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Începând cu ora 18.00, elevii Grupului Şcolar „C. D. Neniţescu" defilează deghizaţi în personaje de poveste pe aleile parcului. Săptămâna aceasta, elevii şi dascălii sărbătoresc „Zilele Grupului Şcolar printr-o serie de acţiuni. Totodată, absolvenţii de gimnaziu sunt aşteptaţi să consulte oferta educaţională a şcolii.

Mister şi culoare în Parcul Monument. În această după amiază, de la ora 18.00, elevii Grupului Școlar „C. D. Nenițescu" se vor plimba pe aleile parcului îmbrăcați în costume de epocă sau deghizați în diverse personaje. Lor li se vor alăturat și elevi din învățământul gimnazial. Împreună și-au propus să readucă la viață Brăila anilor 1900 și strălucirea balurilor mascate de altădată.

Manifestarea se înscrie în cadrul acțiunilor organizate cu prilejul sărbătoririi „Zilelor Grupului Școlar „C. D. Nenițescu".

Pentru mâine, colectivul de cadre didactice al instituției de învățământ a organizat festivitatea cultural-artistică „Între tradiție și modernitate", dar și „Ziua Absolventului". Totodată, în intervalul orar 9.00-13.00, școala își așteaptă viitorii elevi să viziteze cabinetele, laboratoarele dar și sălile de clasă.

„Școala noastră dispune de o excelentă bază materială, de excepționale resurse umane, cu cadre didactice foarte bine pregătite și de elevii dornici de un viitor bun. Aceștia au dovedit reale calități atât în procesul instructiv-educativ dar și în organizarea de activități extrașcolare. Pentru anul școlar 2010-2011 îi așteptăm cu drag pe viitorii noștri elevi", a punctat director ing. Mioara Gurău.

Oferta „C. D. Nenițescu"

Grupul Școlar „C. D. Nenițescu" are în planul de școlarizare prevăzute patru clase de-a IX-a zi cu profilurile: tehnician operator tehnică de calcul, tehnician ecolog și protecția mediului, tehnician în industrie alimentară și technician mecanic întreținere și reparații.

„Totodată pentru a IX-a seral dispunem de două clase: tehnician operator tehnică de calcul și tehnician ecolog și protecția mediului", completează prof. Angelica Mușat, director adjunct

Meserii de criză la ofertă

Grupul şcolar mai oferă elevilor interesați o clasă pentru școala postliceală: tehnician laborant pentru protecția calității mediului. La școala de maiștri are trei clase cu profilurile: maistru produse făinoase și panificație, maistru electrician centrale, stații și rețele electrice și maistru mecanic.

BrăilaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite