Au fost găsite adolescentele din Brăila dispărute în drum spre școală. Unde le-au localizat polițiștii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Polițiștii le-au identificat pe cele două minore la domiciliul unei rude a uneia dintre ele din județul Buzău. Fetele au fost audiate de polițiști pentru a povesti ce s-a întâmplat.

Alicia-Nicoleta Ursu (stânga) și Valentina-Ionela Toader FOTO IPJ Brăila
Alicia-Nicoleta Ursu (stânga) și Valentina-Ionela Toader FOTO IPJ Brăila

Oamenii legii au reușit să le găsească rapid pe cele două adolescente care și-au pus familiile pe jar după ce au plecat la școală, dar nu au mai revenit. Fetele au fost identificate la domiciliul unei rude a uneia dintre ele din județul Buzău. Polițiștii le-au audiat pentru a stabili dacă au fost victimele unei infracțiuni.

Reamintim că, pe 17 octombrie, în jurul orei 18,00, un bărbat, din satul Perișoru, județul Brăila, a sesizat dispariția fiicei sale, Valentina-Ionela Toader, în vârstă de 13 de ani, care, în dimineața aceleiași zile, a plecat la școală de la domiciliu și nu a mai revenit.

Semnalmentele Valentinei-Ionela Toader sunt: 1,75 centimetri înălțime, 70 de kilograme, constituție atletică, par lung brunet, ochi căprui, ten măsliniu, fără semne particulare; îmbrăcăminte și încălțăminte: trening de culoare galben cu negru și pantofi sport de culoare preponderent roz și alb.

„Din verificările efectuate, minora a fost văzută în cursul dimineții împreună cu Alicia-Nicoleta Ursu, în vârstă de 13 ani, care, de asemenea a plecat la școală și nu a mai revenit la domiciliu”, au precizat reprezentanții IPJ Brăila.

Semnalmentele Aliciei-Nicoleta Ursu sunt: 1,65 centimetri înălțime, 50 de kilograme, constituție atletică, par brunet, ochi căprui, față ovală, fără semne particulare; îmbrăcăminte și încălțăminte: hanorac de culoare roșu cu blană și pantaloni tip colant de culoare negru.   

Pentru cele două minore fusese solicitată căutarea la nivel național și internațional.

Brăila



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite