Adolescentă violată de unchiul iubitului ei. Ce pedeapsă i-au aplicat judecătorii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO arhivă Adevărul
FOTO arhivă Adevărul

Un brăilean de 50 de ani a profitat de faptul că nepotul său plecase de acasă pentru a se întâlni cu o cunoştinţă şi a tăbărât efectiv pe iubita acestuia, o tânără de 17 ani, pe care a forţat-o să întreţină relaţii sexuale.

Curtea de Apel Galaţi l-a condamnat definitiv pe Traian Negrea, un brăilean de 50 de ani, la 3 ani şi 4 luni de închisoare pentru viol. Bărbat şi-a retras apelul, astfel că, pe 18 octombrie, decizia pronunţată iniţial de Judecătoria Brăila a rămas în picioare.

Individul a primit şi interdicţia să se apropie de adolescenta pe care a agresat-o sexual sau să comunice cu ea pe o perioadă de 2 ani după executarea pedepsei. Anchetatorii au stabilit că, pe 15 octombrie 2020, o adolescentă de 17 ani a mers la locuinţa prietenului său din Brăila, unde locuia şi unchiul băiatului, Traian Negrea.

”Din materialul probator administrat până la acest moment al urmăririi penale, s-a reţinut că, la data de 15.10.2020, în jurul orelor 19,30, în timp ce se afla într-un imobil din municipiul Brăila, inculpatul a întreţinut, prin constrângere, un raport sexual cu o persoană vătămată minoră”, a precizat procurorul de caz.

Ulterior, Parchetul a venit cu precizări suplimentare în acest caz. Bărbatul a consumat băuturi alcoolice, iar după ce nepotul său a plecat în oraş pentru a se întâlni cu cineva, a început să îi propună în mod insistent să întreţină raporturi sexuale. Fata a refuzat, astfel că individul a sărit efectiv peste ea în pat şi a forţat-o să întreţină raporturi sexuale, au stabilit anchetatorii.

 “După plecarea lui N.M.T., inculpatul a continuat să consume băuturi alcoolice şi la scurt timp după ce a rămas singur cu minora a început să îi propună în mod insistent acesteia să întreţină raporturi sexuale cu ea. Minora i-a refuzat toate propunerile, însă inculpatul, după aproximativ un sfert de oră de la plecarea nepotului său, a sărit peste minoră în patul în care aceasta stătea şi a reuşit prin constrângere să întreţină raporturi sexuale cu ea”, spun procurorii.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Metoda Loverboy. Adolescentă violată şi obligată să se prostitueze şi să facă striptease

Fată violată de un recidivist cu tupeu de interlop. Cum a reuşit să o determine să îi facă şi cumpărăturile

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite