A venit circul în oraş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Circul Europa stă în Brăila până duminică seara
Circul Europa stă în Brăila până duminică seara

Preţul unui bilet este în acestă seară de 15 lei atât pentru copii, cât şi pentru adulţi

Amatorii au ocazia să vadă parada animalelor sălbatice în arenă, dresură de lei din Franţa, acrobaţii, numere de echilibristică, fachiri şi clovni şi chiar un show western.

Circul Europa a venit în oraşul nostru şi îi aşteaptă pe curioşi în parcarea Complexului Promenada Mall. Animalele sălbatice, clovnii şi fachirii sunt pregătiţi să ofere un spectacol de neuitat, atât celor mici, cât şi celor mari, care mai au încă suflet de copil.

Aşadar, dacă mergeţi în această seară la circ, de la ora 18.00, beneficiaţi de o ofertă specială. Preţul unui bilet este de 15 lei, atât pentru adulţi, cât şi pentru cei mici.

Dacă nu puteţi să ajungeţi deseară, nu fiţi dezamăgiţi.Mai aveţi ocazia să vedeţi faimoasele numere ale Circului Europa sâmbătă şi duminică, de la ora 15.00 şi de la ora 18.00.

Preţul unui bilet în week-end este de 20 de lei pentru copii şi de 25 de lei pentru adulţi.

Spectacolul, care durează aproximativ două ore, prezintă parada animalelor sălbatice în arenă, o dresură de lei, acrobaţii, numere de echilibristică, fachiri şi clovni.

Atracţia spectacolului este Filimon din America, într-un show western. Spectacorii au ocazia să vadă o senzaţională dresură de cămile, lame, cai, ponei, tigri şi lei. Clovnii Circului Europa promit o serie de suprize celor mici.

Accesul în incinta circului se face cu 15 - 20 de minute înainte de începerea spectacolului.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite