71 de braileni s-au înregistrat pentru a fi operatori ai secţiilor de votare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În primele două săptămâni de la demararea campaniei Autorităţii Electorale Permanente (AEP) de recrutare a operatorilor de calculator ai birourilor secţiilor de votare, au fost înregistrate 7.861 de cereri la nivel naţional.

Pentru cele 19.834 de secţii de votare existente este necesar un număr de 25.135 de operatori de calculator. În judeţul Brăila sunt necesari 355 operatori de calculator pentru cele 281 secţii de votare, iar până vineri, 20 noiembrie s-au înscris un număr de 71 de persoane, dintre care 43 pentru municipiul Brăila. Pentru municipiul Brăila sunt necesari un număr de 170 de operatori pentru cele 141 secţii de votare.

Din judeţ, cei mai mulţi înscrişi sunt pentru comunele Siliştea şi Măraşu, unde s-au înscris câte 5 persoane. La Scorţaru Nou sunt înregistrate 4 cereri, la Jirlău, Ianca şi Surdila Găiseanca câte trei cereri, Gropeni două persoane şi Cazasu, Racoviţa şi Şuţeşti câte o persoană. Pentru celelalte 33 de localităţi nu există nici o solicitare până la data de 20 noiembrie.

Reamintim că persoanele interesate să devină operatori de calculator se pot adresa în acest sens birourilor judeţene ale Autorităţii, ale căror coordonate se găsesc la adresa de web http://www.roaep.ro/prezentare/filiala.

Mai multe informaţii privind modalitatea de selectare şi desemnare a operatorilor de calculator şi formalităţile de înscriere la sesiunea de examinare practică a competenţelor se regăsesc la adresa de web http://www.roaep.ro/instruire/?page_id=141.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite