Un angajat cu vechime din DIICOT ajuta traficanţii de ţigări. Le dădea informaţii din cadrul instituţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul a fost condamnat FOTO constantadeazi.ro
Bărbatul a fost condamnat FOTO constantadeazi.ro

Unul dintre cei mai vechi angajaţi DIICOT din Botoşani îi ajuta, de aproape 10 ani, pe traficanţii de ţigări oferindu-le informaţii preţioase din cadrul instituţiei. Grefierul a fost condamnat la închisoare.

Traficanţii de ţigări din Botoşani au avut un chiar şi în interiorul instituţiei care trebuia să-i urmărească şi să-i prindă. Este vorba despre un grefier, unul dintre cei mai vechi angajaţi DIICOT Botoşani. În urma anchetei, spune botosaninews.ro, a reieşit faptul că grefierul îi ajuta pe traficanţii de ţigări de aproape 10 ani. Mai precis le divulga informaţii preţioase din cadrul instituţiei pentru a şti cum să acţioneze. 

Conform cercetărilor, grefierul DIICOT a sprijinit activitatea mai multor grupuri infracţionale care au făcut obiectul cercetărilor într-un număr de patru dosare înregistrate la DIICOT. În urma celor constatate, luni, grefierul DIICOT a fost condamnat de Tribunalul Botoşani la doi ani, şapte luni şi 10 zile. Sentinţa nu este definitivă. Instanţa a dispus şi confiscarea de la inculpat a sumei de 950 de euro, plus 1000 de lei.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

74 de percheziţii într-un dosar privind traficul de droguri. 165 de persoane vor fi audiate VIDEO

Reţea uriaşă de trafic de droguri, destructurată de DIICOT. 74 de percheziţii şi 165 de persoane audiate VIDEO

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite