Tragedie într-o comună botoşăneană: Un bărbat s-a spânzurat fiindcă soţia voia să divorţeze. Valul sinuciderilor continuă la Botoşani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un botoşănean şi-a pus capăt zilelor după ce a fost anunţat de soţie că vrea să divorţeze. Bărbatul s-a spânzurat în podul casei. Este al treilea caz de suicid în ultima săptămână. Doi tineri şi-au luat zilele la începutul săptămânii trecute.

Un bărbat de 38 de ani din comuna Suliţa judeţul Botoşani a fost găsit de tatăl său atârnând în ştreang. 

Bărbatul s-a sinucis în podul casei sale. Trupul neînsufleţit al bărbatului a fost preluat de Institutul de Medicină Legală, iar poliţiştii au deschis o anchetă.

S-a spânzurat din dragoste

Bărbatul din Suliţa s-ar fi sinucis din cauza relaţiei pe care o avea cu soţia, spun apropiaţii. Mai precis soţia botoşăneanului muncea de 10 ani în Italia. 

A venit acasă de sărbători, pentru a-şi vedea cei doi copii. Imediat după Anul Nou , femeia a plecat înapoi la muncă. 

După ce a ajuns în Italia, cei doi soţi s-au certat, iar botoşăneanca i-a mărturisit soţului că vrea să divorţeze. Însoţit de tatăl său, bărbatul s-a dus la Tribunalul din Botoşani să vadă dacă este adevărat.

A sfârşit atârnând de o grindă

După ce s-a întors de la Botoşani, bătrânul spune că fiul său era trist. După ce a văzut cu o zi întreagă nu răspunde la telefon, l-a căutat acasă. Nu l-a găsit decât în podul casei, spânzurat de o grindă. Este bănuită din partea familiei sincigaşului, o posibilă relaţie între botoşăneancă şi patronul ei italian, motiv pentru care ar fi vrut să divorţeze.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele ştiri:

Sinucidere la Slatina: un bărbat s-a aruncat de la etajul patru al unui bloc

Valul de sinucideri continuă la Botoşani: un tânăr se zbate între viaţă şi moarte după ce a încercat să se sinucidă cu substanţe de uz veterinar

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite