Secretarul unei comune reţinut pentru luare de mită. A fost prins în timp ce lua 300 de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Secretarul comunei a fost reţinut FOTO constantadeazi.ro
Secretarul comunei a fost reţinut FOTO constantadeazi.ro

Secretarul comunei Frumuşica, din judeţul Botoşani, a fost reţinut pentru luare de mită. Acesta a fost prins în flagrant în timp ce lua şpagă pentru un contract de concesiune.

Secretarul comunei Frumuşica,judeţul Botoşani, a fost reţinut luni seară pentru luare de mită. Mai precis, funcţionarul a luat 300 de euro de la un investitor pentru a fi ajutat cu un contract de concesiune a unui teren în comuna respectivă. Secretarul comunei a fost prins în flagrant de procurori. Mai precis chiar în momentul în care primea banii de la investitor. 

Flagrantul a fost organizat iar totul s-a petrecut în afara orelor de serviciu, astăzi fiind ridicate şi documentele doveditoare ale infracţiunii. ” Colegii mei au făcut un flagrant cu dumnealui într-un dosar de luare de mită. Este vorba de o sumă de 300 de euro dată de un investitor, să îi spunem aşa, pentru rezolvarea unui contract de concesiune”, a precizat prim-procurorul Valeriu Chihaia pentru Agepres. Astăzi se va hotărâ dacă secretarul comunei va fi plasat sub control judiciar sau va fi arestat preventiv. 

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

Galaţiul a semnat Declaraţia de la Paris şi se alătură oraşelor care aplică măsuri de reducere a poluării

Fost director CFR, achitat pentru abuz în serviciu. Este acuzat într-un alt dosar de luare de mită

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite