Petrecere în stradă pentru botoşăneni, de Anul Nou. Primăria organizează Revelionul în aer liber cu un program artistic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şi în acest an botoşănenii vor avea posibilitatea să petreacă în stradă. Primăria organizează Revelionul în aer liber cu un program artistic. Sunt invitaţi artişti cunoscuţi dar şi trupe locale.

Ca în fiecare an botoşănenii vor avea parte şi de un Revelion în aer liber. Primăria organizează un eveniment în Piaţa Revoluţiei la care sunt invitaţi diverşi artişti pentru a încălzi atmosfera. Practic programul artistic de Revelion va începe la ora 20.00. 

Scena pe care vor evolua artiştii va fi amplasată în locul tradiţional de desfăşurare a acestor evenimente în municipiul Botoşani şi anume Piaţa Revoluţiei. Vor evolua atât cântăreţi de muzică populară, trupe locale şi artişti de talie naţională. 

Capetele de afiş sunt Aurel Moldoveanu, Tyna, Stela Botez şi Corina. Pe scenă vor mai urca Francisca,Trupa ToDay, Petronela Rusu şi Luminiţa Hriţcu. Revelionul în aer liber se va încheia în jurul orei 1.00. Evenimentul este organizat de Primăria Municipiului Botoşani şi managerul artistic Cristina Brumă. 

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele ştiri:

Măsuri suplimentare de securitate şi vânătoare de terorişti în Europa, înainte de Anul Nou

Celebra trupă Alphaville concertează în România în noaptea dintre ani

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite