Noul prefect al judeţului Botoşani a jurat să apere legea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Luni, noul prefect al judeţului Botoşani, Costică Macaleţi, a fost investit oficial în funcţie, ceremonia fiind supervizată de  Constantin Mihart, director al Direcţiei Generale pentru Relaţiile cu Instituţia Prefectului.

La eveniment a fost prezent staff-ul USL, dar şi simpatizanţi, membri ai partidelor de opoziţie, directori de deconcentrate, numeroşi primari. 

De asemenea au fost invitaţi şi doi preoţi renumiţi pentru harul lor în Botoşani. Ceremonialul a fost scurt, jurământul prefectului deschizând o scurtă sesiune de discursuri.  

„Cu domnul Macaleţi am mai lucrat acum mai bine de zece ani, când dânsul ocupa aceeaşi funcţiei. Îi doresc să aibă aceleaşi rezultate ca şi atunci şi din partea conducerii ministerului îi doresc să îşi realizeze toate sarcinile, mai ales cele

de actualitate privind alegerile parlamentare şi să fie în funcţie tot cât a fost în primul mandat", i-a urat Constantin Mihart noul prefect de Botoşani. Costică Macaleţi a promis la rândul său că va veghea ca legea să nu fie încălcată.

„Funcţia de prefect a judeţului reprezintă o mare bucurie, dar şi o imensă responsabilitate. Cunosc principiile pe care se întemeiază activitatea prefectului şi mă angajez în faţa dumneavoastră să le respect şi să le promovez în relaţia cu cetăţenii şi instituţiile publice. Legalitatea, imparţialitatea, transparenţa, responsabilitatea şi orientarea către cetăţean vor fi valorile care mă vor ghida în fiecare zi în această nobilă şi vremelnică funcţie", a spus emoţionat Costică Macaleţi.

Rămâi pe botosani.adevarul.ro pentru ştiri din oraş

Botoşani


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri