FOTO Un botoşănean a fost prins de poliţiştii de frontieră cu coletele de ţigări în spate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un botoşănean a încercat să înşele vigilenţa poliţiştilor de frontieră de la punctul Româneşti , pentru a baga în ţară peste 5000 de pachete de ţigări de contrabandă. P

Oamenii legii din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Româneşti au observat, cu ajutorul sistemelor tehnice de  supraveghere a frontierei, la Dămideni, o persoana care se deplasa dinspre malul râului Prut către interiorul ţării şi care nu îşi justifica prezenţa în zonă la acea oră. Bărbatul a încercat iniţial să fugă, abandonând coletele, însă poliţiştii de frontieră au reuşit reţinerea acestuia în scurt timp.


image

În urma verificărilor specifice efectuate s-a stabilit că bărbatul este cetăţeanul român Daniel L., de 24 de ani, domiciliat în localitatea Dămideni, care intenţiona să transporte coletele cu ţigări de la malul râului Prut spre localitatea Dămideni, jud. Botoşani.

În apropierea malului râului Prut şi în zona unde a fost reţinut bărbatul au fost descoperite patru colete abandonate, ambalate în folie de polietilenă de culoare neagră, care conţineau 110.000 ţigarete marca Plugarul, de provenienţă R. Moldova, în valoare totală de 51.100 lei.

Pe numele bărbatului, poliţiştii de frontieră au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă şi evaziune fiscală.

Rămâi pe botosani.adevarul.ro pentru ştiri din oraş.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite