FOTO Sindicatele din Botoşani au cerut în stradă majorarea salariului minim

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aproape o sută de angajaţi din învăţământ, sănătate, cultură, prestări servicii, poliţie, dar şi asistenţă socială, membri ai sindicatelor Cartel Alfa şi CSDR au pichetat miercuri după-amiază sediul Prefecturii din Botoşani.

Oamenii şi-au strigat nemulţumirile, cerând modificarea de urgenţă a Legii dialogului social, modificarea şi aplicarea legii salarizării unice pentru bugetari şi abrogarea imediată a actelor normative care eşalonează până în 2016 plata drepturilor salariale câştigate în instanţă. sindicaliştii de la Protecţia Copilului, Urban Serv şi Memorialul Ipoteşti, de la Sindicatul Învăţământului Preuniversitar, Liga Sindicatelor din Învăţământ, Sindicatul Sanitas, înarmaţi cu fluiere,pancarte, au scandat, au huiduit Guvernul şi măsurile acestuia.

 
Vezi imagini de la protest

image
image
image

La câteva minute de la startul protestului, în mijlocul lor a coborât prefectul Adrian Constantinescu care a invitat liderii la discuţii. La protest erau aşteptaţi peste 300 de oameni, însă în faţa evenimentului s-au aflat aproape o sută, marele absent fiind BNS.

Rămâi pe botosani.adevarul.ro pentru ştiri din oraş.

 

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite