Fazani şi căprioare în Parcul „Mihai Eminescu” din Botoşani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Parcul Mihai Eminescu din Botosani FOTO Adevarul
Parcul Mihai Eminescu din Botosani FOTO Adevarul

Primarul municipiului Botoşani, Ovidiu Portariuc îşi doreşte ca cel mai mare parc din municipiul Botoşani să fie „vizitat” de mai mulţi turişti dar şi de localnici.

Parcul „Mihai Eminescu” va fi mai populat decât a fost până acum. Cel puţin asta îşi doreşte, edilul Ovidiu Portariuc, care vrea să atragă cât mai mulţi oameni cu fazani şi căprioare. Potrivit primarului,  fazanii şi căprioarele vor putea fi admirate pe perioada verii într-un loc special amenajat, de la marginea parcului. 

„Este o idee bună, mai ales pentru că aolo mergem mereu cu cei mici. Cred, însă, că este aproape imposibil de realizat. Cred că este o idee fantezistă. Dar, dacă aş vedea căprioare sau fazani  în parcul „Mihai Eminescu” aş fi încântat”, a spus un botoşănean. 

Primarul Ovidiu Portariuc spune că lucrările de modernizare vor fi efectuate „ca la carte”. 

  “Se vor planta copaci, se vor reabilita alei, se vor monta 200 de banci noi. Mai avem o propunere care acum este în analiză, dar care va bucura copiii. Să avem o zonă pentru păuni şi căprioare. Este o procedură special, pentru gestiunea acestor păsări şi animale fiind nevoie de anumite avize”, a explicat Ovidiu Portariuc.
Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite