Doi şefi de Poliţie ridicaţi cu mascaţii. Cei doi comisari sunt de la Botoşani şi sunt bănuiţi de corupţie. Procurorii DNA i-au dus la audieri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Descindere de amploare a procurorilor DNA la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Botoşani. Însoţiţi de mascaţii de la Jandarmi, aceştia au percheziţionat mai multe birouri din sediul instituţiei, fiind bănuiţi de corupţie mai mulţi şefi ai poliţiei botoşănene.

Astăzi dimineaţă o echipă de procurori de la Serviciul Teritorial DNA Suceava, însoţiţi de două maşini pline cu mascaţi de la Jandarmi au descins la sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Botoşani.

Şefi de la Poliţie bănuiţi de corupţie

Procurorii DNA au percheziţionat şapte birouri, timp de trei ore,  mai mulţi şefi ai poliţiei botoşănene fiind bănuiţi de corupţie. 

”Procurori din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Serviciul Teritorial Suceava, efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni asimilate celor de corupţie, comise în perioada 2014-2015. ”, se arată în comunicatul emis de DNA Suceava. 

Conform unor surse neoficiale ar fi vorba inclusiv de mită dar şi de infractori scăpaţi de pedeapsă în mod fraudulos. Deocamdată însă aceste fapte nu au fost confirmate oficial.

Şefi ai poliţiei botoşănene duşi la audieri

Două maşini ale Jandarmilor au plecat după trei ore în trombă cu cei bănuiţi la audieri la sediul DNA. Într-una din aceste maşini se afla comisarul  şef Adrian Osolinschi, şeful Serviciului Personal din cadrul IPJ. 

La fel conform unor surse neoficiale se bănuieşte că ar fi vizat Osolinschi pentru o serie de promovări în funcţie cu încălcarea normativelor. Faptele nu au fost confirmate oficial. 

Celălalt şef al IPJ Botoşani dus la Suceava pentru audieri ar fi chiar şeful poliţiei botoşănene, Cristian Cucoreanu. Deocamdată nu s-a confirmat faptul că cei doi ar fi bănuiţi de comiterea unor fapte de corupţie, au fost însă duşi de procurorii DNA la Suceava, fără a se preciza oficial calitatea acestora.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele ştiri:

Traian Băsescu, mesaj pe Facebook: „Singura modalitate de a guverna ţara este instituirea spaimei de descinderile făcute de instituţiile statului?“

UPDATE VIDEO Primarul PSD Gheorghe Nichita şi cei doi şefi din Poliţia Locală Iaşi au primit măsura controlului judiciar în dosarul de spionaj

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite