Cioban condamnat la ani grei de închisoare după ce şi-a omorât concubina pentru că l-a înşelat şi i-a băut ţuica

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul a fost condamnat la 15 ani de închisoare FOTO Shutterstock
Bărbatul a fost condamnat la 15 ani de închisoare FOTO Shutterstock

Un cioban de 43 de ani a fost condamnat la 15 ani de închisoare după ce şi-a omorât concubina. Acesta era supărat că femeia a recunoscut că i-a fost infidelă şi, pe deasupra, i-ar fi băut şi rezerva de ţuică.

Crima a avut loc în apropiere de localitatea Horodişitea, comuna Rădăuţi Prut, judeţul Botoşani. Un cioban trăia alături de concubină la stâna unde era angajat. După ce a primit un avans de la patronul stânii, bărbatul s-a dus să cumpere mâncare. 

La întoarcere s-a apucat de băut cu femeia. La un moment dat aceasta a recunoscut că i-a fost infidelă cu alt cioban. În plus i-a băut şi ţuica. Supărat, săteanul a luat un ciomag şi a lovit-o cu sălbăticie. 

Loviturile au fost atât de puternice că femeia abia se mai mişca. A dus-o să se odihnească şi s-a întors la treburi. La un moment dat şi-a dat seama că femeia nu mai mişcă. A chemat ajutoare dar şi ambulanţa. 

Medicii au constatat doar decesul femeii. Ciobanul a fost reţinut şi trimis în judecată, mai ales că a recunoscut fapta. Săptămâna trecută a fost condamnat la 15 ani de închisoare pentru omor. Ciobanul era şi recidivist. 

Vă recomandăm să citiţi şi:

Crima îngrozitoare pentru care o tânără româncă adoptată în Italia e condamnată la închisoare pe viaţă. „I-au dat foc când încă trăia, se distrau cum agoniza”

Tragedia unei mame al cărei fiu a ucis un bărbat din cauza unui pachet de ţigări: „Am făcut tot ce-am putut. N-o să-l iert niciodată”

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite