Botoşani: PORTRET/ Raluca Tănasă pozează fără inhibiţii într-un calendar erotic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Raluca Tănasă
Raluca Tănasă

La doar 26 de ani, Raluca a fost rând pe rând profesor, poliţist comunitar şi barman, iar acum va apărea într-o revistă specială care va fi lansată luna viitoare. Şedinţele foto au început acum două săptămâni şi deja s-au făcut mii de poze, unele mai provocatoare decât altele.

Doar 12 dintre acestea vor apărea într-un calendar erotic, ce va fi lansat la începutul lunii decembrie în Botoşani.

Poze neprelucrate

Tânăra de 26 de ani va apărea în ipostaze diferite, dar incitante. „Prea mult nu vă pot spune pentru că aş vrea să fie o surpriză pentru toţi cei care vor vedea calendarul. Pot să vă asigur că fotografiile vor fi naturale, neprelucrate în programe pe internet. Vreau să fiu eu, nu un personaj fals“, a mărturisit Raluca Tănasă.

O plimbare prin mall a convins-o pe tânără să pozeze pentru un calendar erotic. A văzut nişte afişe provocatoare şi şi-a dorit să încerce o asemenea experienţă. Tânăra s-a bucurat încă de la început de susţinerea  prietenilor şi a familiei, dar mai ales a iubitului ei pe care nu-l deranjează să-şi vadă prietena în fotografii erotice.

Şedinţele foto au durat zilnic opt ore. Raluca a spus că nu s-a pregătit special pentru poze, dar s-a înarmat cu mult curaj. „Nu mi-am făcut tratamente cosmetice şi nici nu m-am dus la solar. Merg doar la fitness şi mă îngrijesc ca orice femeie. Sunt conştientă de calităţile şi de defectele mele şi sunt împăcată cu felul în care arăt“, a mai spus Raluca Tănasă.

Fost poliţist comunitar şi profesor de sport, tânăra se declară o persoană curajoasă şi lipsită de inhibiţii, aşa cum ar trebui, susţine ea, să fie toate femeile.

„Mă aştept la comentarii“

„Multe femei îşi fac fotografii erotice acasă, dar puţine au curajul să viseze mai departe şi să le arate cuiva. Eu am curajul acesta. Calendarul este în special pentru femei, nu numai pentru bărbaţi cum s-ar crede. Vreau  să le conving pe femei să fie ele însele şi să aibă mai multă încredere în ele“, a mai spus tânăra.

Raluca Tănasă este convinsă că apariţia primului calendar erotic de pe piaţa din Botoşani va naşte controverse, dar este deschisă să accepte şi criticile. „Mă aştept la orice fel de comentarii. Când iei însă o astfel de decizie, te aştepţi la orice, dar îmi asum orice risc“, a concluzionat Raluca Tănasă.

Profil
Născută
: 28 august 1984, localitatea Tinca, judeţul Bihor.
Studii: Este studentă în ultimul an la Facultatea de Administraţie Publică din cadrul Universităţii „Spiru Haret“ din Bucureşti.
Familie: Este necăsătorită.

Întrebări şi răspunsuri
De unde ideea de a poza pentru un calendar erotic?
Ideea mi-a venit de la nişte afişe alb-negru pe care le-am văzut într-un mall. Mi s-au părut artistice, pline de feminitate dar, şi provocatoare. Aşa m-am decis să încerc şi eu o astfel de experienţă.
Când va apărea pe piaţă calendarul?
La începutul lunii decembrie şi va fi lansat într-o cunoscută cafenea din oraş. Calendarul va putea fi găsit apoi în centrele de distribuţie a presei. Va fi o premieră întrucât în Botoşani nicio femeie nu a mai pozat în aceste ipostaze provocatoare.

Ce-i place
Ralucăi îi plac provocările şi ieşirile cu prietenii. De asemenea, tinerei îi plac muzica bună şi persoanele de calitate. 

Ce nu-i place
Nu-i plac oamenii care se eschivează şi încearcă să fie altceva decât ceea ce sunt. Tânăra ia oamenii exact aşa cum sunt, fără să îi judece sau să încerce să îi schimbe. Tocmai de aceea nu-i înţelege pe cei care îşi judecă semenii înainte de a-i cunoaşte.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite